Snelbouwschroeven fijne draad type S trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) QZ

Metal Stud (U-, H- of C-)profielen vormen de basis voor scheidingswanden en plafonds. Voor het bevestigen van gipsplaten tegen deze profielen is de QZ gipsplaatschroef de enige juiste oplossing. De gipsplaatschroef, ook wel snelbouwschroef genaamd, is een zwart gefosfateerde schroef die voorzien is ...
Verpakking: doos
Kopvorm: trompetkop
Materiaal/oppervlakte behandeling: staal gehard gefosfateerd
Fosfaatkleur: zwart
Omschrijving
Metal Stud (U-, H- of C-)profielen vormen de basis voor scheidingswanden en plafonds. Voor het bevestigen van gipsplaten tegen deze profielen is de QZ gipsplaatschroef de enige juiste oplossing. De gipsplaatschroef, ook wel snelbouwschroef genaamd, is een zwart gefosfateerde schroef die voorzien is van een trompetkop om beschadiging van de gipsplaat te voorkomen. Deze gipsplaat schroef is voorzien van een fijne draad waardoor deze geschikt is voor bevestiging van de gipsplaat op de metal stud profielen. De vlijmscherpe en harde punt van QZ gipsschroeven prikt moeiteloos door het dunne metalen profiel, tot een dikte van 0.8 mm.
Voor het indraaien van deze schroeven wordt een Phillips bit nr. 2 (PH-2) gebruikt. QZ snelbouwschroeven zijn verkrijgbaar in zwart gefosfateerde uitvoering. De gefosfateerde schroef kan uitstekend worden afgewerkt met een wandafwerking product zoals stuc of latex muurverf, en is corrosiebestendig.

Het assortiment QZ snelbouwschroeven is zeer uitgebreid. Zo is de schroef te koop in lengtes tot wel 150 mm lang. De langere afmetingen worden gebruikt om de ruimte tussen de gipsplaat en profiel (spouw) te overbruggen als hiertussen isolatiemateriaal wordt geplaatst.

Toepassing
Montage van gipsplaten op metal stud
Voor binnen gebruik
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Snelbouwschroeven fijne draad type S trompetkop (staal gehard gefosfateerd zwart) QZ

Art nr. AAAAABAZBX
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. Type diameter lengte lengte (draad) aandrijving (maat) materiaal Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
638004890 831 4,8 mm 90 mm 60 mm PH 2 staal € 168,52 1000 0 100
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden