Vragen? Bel ons 088 765 1600 | info@vandenanker.nl
Laden
Product(en) toevoegen...


Onze specialisaties

Benieuwd naar wat voor u kunnen betekenen?
Binnen Polvo hebben we verschillende specialisaties ontwikkeld om u nog beter van dienst te zijn en de juiste oplossing te bieden binnen specifieke situaties. Bekijk de verschillende oplossingen en laat u adviseren op welke wijze u deze oplossingen in uw huidige situatie kunt toepassen.

GKL Ventilatietechniek

Alles op het gebied van ventilatiesystemen, mechanische afvoer en ventilatieroosters om een optimale ventilatie in een woning te creëren vindt u bij GKL.

Tifateam

Tifateam levert op maat gemaakt hang- en sluitwerk voor grote projecten binnen de timmerfabriek industrie.

RED Langer thuis wonen

RED langer thuis wonen biedt oplossingen voor het langer thuis wonen van ouderen. Hierbij kunt u denken aan persoonsalarmering, elektronische toegang en hulp in huis.

Noxxidoors

Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.

Kledingmanagementsysteem

Door gebruik te maken van een kledingmanagementsysteem kan het bestellen van werkkleding volledig bij de medewerkers neergelegd worden en kan dit op afstand worden beheerd. Bekijk de mogelijkheden!

Projectbegeleiding

We ondersteunen graag bij ieder project met de juiste projectbegeleiding. Samen vinden we de juiste vertaalslag tussen de wensen en behoefte.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

We bieden graag de juiste ondersteuning en advisering binnen een bouwproject zodat een woning of bedrijfspand voldoet aan de eisen om te beschikken over het PKVW keurmerk.

Gecertificeerd luchtdichtbouwen conform BENG en Wet Kwaliteitsborging

Wij helpen u graag te voldoen aan de wet kwaliteitsborging voor woningen en gebouwen

Interieurbouw

Interieurbouw

Met een complete ontzorging en een gespecialiseerde binnen- en buitendienst met veel ervaring in de interieurbouw zijn wij u graag van dienst.

Laden
Laden