Duivenpennenstrook 4 Pins Op Kunststof Basis

Duivenpinnen of duivenpennen om duiven en andere vogels te weren. Zeker in de stad waar voedsel in overvloed is, is de overlast van duiven soms erg groot. De 'vliegende ratten' zitten graag in een dakgoot of op een rand of richel. Gevels van gebouwen, kozijnen, dakgoten en balkons zitten daardoor so...
materiaal: R.V.S.
inhoud: 1 ST.
verpakking: stuks
Omschrijving
Duivenpinnen of duivenpennen om duiven en andere vogels te weren. Zeker in de stad waar voedsel in overvloed is, is de overlast van duiven soms erg groot. De 'vliegende ratten' zitten graag in een dakgoot of op een rand of richel. Gevels van gebouwen, kozijnen, dakgoten en balkons zitten daardoor soms volledig onder de duivenpoep. Dat is niet alleen heel onhygiënisch maar kan ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Bovendien kunnen gebouwen ook beschadigen door het salpeterzuur in de ontlasting van duiven.

Omdat een duif zelden alleen komt, is de overlast meestal fors. Groepen koerende, fladderende duiven maken ook nog eens flink lawaai. Om het de duiven moeilijker te maken om te nestelen, zijn duivenpennen een goede oplossing. Deze effectieve duivenwering is gemaakt van roestvaststale pinnen op kunststof.
Varianten
Selecteer hier beneden uw variant(en) en vul het gewenste aantal in.
 • Totaal geselecteerde varianten: 0

Duivenpennenstrook 4 Pins Op Kunststof Basis

Art nr. AAAAABKFVX
Vul hierboven in het grid het aantal varianten in dat je wilt toevoegen.
Art nr. lengte materiaal verpakt per Prijs Per Eenheid Min. o. h. Aantal
310026091 500 mm rvs 1 st € 4,55 1 0 1
 • Totaal geselecteerde varianten: 0
Doorgaan met winkelen
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
   Laden
   Laden
   Laden
   Laden